.

.

Най-добра цена
Подобрена Таванна Транспортна мрежа - Мрежест Джоб-Органайзер За съхранение На покрива На автомобила, Регулируеми Еластични Системи за Кабели, Двустранен цип, Мно?

Подобрена Таванна Транспортна мрежа - Мрежест Джоб-Органайзер За съхранение На покрива На автомобила, Регулируеми Еластични Системи за Кабели, Двустранен цип, Многослоен Мрежест джоб

BGN 6.99

Брой продукти
В магазина

Вижте как това помага за подреждане на всички вещи!➤ Различаващи се от почти всички лампи на тавана на товарни мрежи, които можете да намерите на пазара, ние сме първите, които са добавили допълнителни регулируеми ластични за запазване на болкоуспокояващи към долната част на товари окото, така че повече не се свива и не загораживать преглед на огледала за обратно виждане.Само демонстрационен пример : . ➤ Много голям капацитет за лесно и бързо съхранение на пътя или къмпинг леки предмети, като якета, възглавници, кърпи и спално бельо, детски играчки, закуски, документи, палта, шапки, бебешки кърпички, салфетки и т. 2) на 2-ри изцяло вътрешен мрежест слой : Закуски и салфетки. ➤ Таванна транспортна мрежа е предназначена за повечето превозни средства, но тя не може да е подогнаться под всяка кола. ➤ Комбинация от няколко мрежи, пристегивающихся колани и компактен окото на предния джоб, в който всички остават на своите места, не сдвигаясь с място, и това прави всяка пътуването си безопасно. ➤ Различаващи се от почти всички лампи на тавана на товарни мрежи, които можете да намерите на пазара, ние сме първите, които са добавили допълнителни регулируеми ластични за запазване на болкоуспокояващи към долната част на товари окото, така че повече не се свива и не загораживать преглед на огледала за обратно виждане. ➤ Преработени двустранен цип, което позволява лесно да получите достъп до всичко вътре в самия хамак както с предно, така и с задната седалка. 3) 3-ия слой на мрежата рабицы : Списание и хартия.

Характеристики на офертата

Подобни оферти
BGN 1.00

Транспортна мрежаплик за багажника за BUICK ENCORE 20132016 АБСОЛЮТНО нов ЦВЯТ : ЧЕРЕН окото има 2 панти отгоре и 2

BGN 1.33

Транспортна мрежа Tom Goo е направена от висококачествен полиестер, която осигурява здравина и издръжливо

BGN 25.06

Цвят на товарен мрежа : ЧеренГодини на производство : 2005 2011.Години на производство : 2005 2011.Транспортна м�

BGN 22.13

Съвместимост : Този мрежест органайзер за багажник на автомобил, разработен специално за всеки модел ав

BGN 7.88

Елегантен дизайн отделя от тълпата100% Памучен смес.Модерен, ультрамодный и удобен за переноске 100% чисто