.

.

Най-добра цена
Органайзер за обувки кутии ALIVEE, Напълно Прозрачна, а обувките кутия, Прахоустойчив Дисплей, Органайзер за обувки за бягане, Можете да оформите Акрилни Пластмасов к?

Органайзер за обувки кутии ALIVEE, Напълно Прозрачна, а обувките кутия, Прахоустойчив Дисплей, Органайзер за обувки за бягане, Можете да оформите Акрилни Пластмасов контейнер за съхранение на обувки (цвят: прозрачен)

BGN 22.58

Брой продукти
В магазина

★ Място за съхранение : хол, спалня, баня, тоалетна, складово помещениеКонкретен материал : PP + Рсфункция : Организация за съхранение на място на действие : хол, спалня, баня, тоалетна, складови помещения, Област на приложение : обувки, бельо, дистанционно управление, чорапи.Чекмеджето за съхранение може да се съхранява обувки, чорапи, бельо, книги, играчки и т. ★ Място за съхранение : хол, спалня, баня, тоалетна, складово помещение. ★ Свободна стифиране, икономия на място, купчината не само висока, но и устойчиви, горната и долната част на первази са свързани, а наклонът не пада., можете да Ги поставите в спалните, хола, дрешника, под леглото и на всяко място в стаята. ★ конструкция на магнитната писалка, лесно се отваря и затваря. ★ Му могат да бъдат свободно комбинирани, той е защитен от прах и насекоми, здрав и издръжлив, дебели и подсилени, може да се полага без да падне и той е с висока носеща способност., можете да Ги поставите в спалните, хола, дрешника, под леглото и на всяко място в стаята.Чекмеджето за съхранение може да се съхранява обувки, чорапи, бельо, книги, играчки и т.Кутия за обувки пылезащитная и влага, удобен за ежедневна грижа, просто измийте с мека вода със сапун и вода или влажна кърпа, можете да поддържа чистота и ред.

Характеристики на офертата

Подобни оферти
BGN 3.33

Технически характеристики на : 9x12 инча / 23x31 виж Обувную кутия може да се използва за обувки на 12ти разме

BGN 11.19

нТраен : Също е чудесен кутия за съхранение на почти всичко.Влагоустойчив, отговарят на високи : Защитет�

BGN 13.77

пластмасови кутии за обувки с капаци са подходящи за ежедневна употреба, подходящи за домашни обувкиКУ�