.

.

Най-добра цена
Луксозен калъф-портфейл за iPhone 13 Mini, Защитен Флип калъф от Изкуствена кожа с отделение за кредитни карти [Магнитна закопчалка] за iPhone 13 Mini (лилаво)

Луксозен калъф-портфейл за iPhone 13 Mini, Защитен Флип калъф от Изкуствена кожа с отделение за кредитни карти [Магнитна закопчалка] за iPhone 13 Mini (лилаво)

BGN 1.00

Брой продукти
В магазина

Съвместимост 1Чанта-портфейл осигурява допълнителна защита за екрана на вашия телефон.Цялостна ЗАЩИТА - защита на вашия телефон от прах, надраскване, удари и други нежелани щети. Той не съдържа вградена или отделна защитно фолио за екрана 2. Първо магнит може да изглежда малко слаб, но след известна употреба, той ще стане по-силен.Дизайн с магнитна закопчалка удобен за употреба, както и вградена функция за стойка осигурява най-добрия възможен преглед, без помощта на ръцете.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН - съдържа 2 отделения за карти и страничен джоб за пари в брой, чекове или допълнителни карти. За i Phone 13 Mini с 5,4-инчов дисплей - випуск 2021 Функции 1. Той не е подходящ за i Phone 13, i Phone 13 Pro, i Phone 13 Pro Max или всеки друг телефон 3.ТОЧНО кацане - Четириъгълна защита с точни отвори за говорител, камера и функционални портове, предоставя лесен достъп, без да се налага да се калъф.Перфектен дизайн само за i Phone 13 Mini (5. Оборудван с притежателите на кредитни карти и пари в брой, което опростява ежедневното използване на 3. Изработен от висококачествена изкуствена кожа с ярък дизайн, и мек вътрешен калъф от TPU осигурява отлична защита 2.Моля, обърнете внимание, че такава е природата на магнита, и това не е дефект на стока съдържание на Пакета 1 х калъф за i Phone 13 Mini с 5,4-инчов дисплей на издаване 2021 година 1 х каишка-гривна.

Характеристики на офертата

Подобни оферти
BGN 1.00

Почувствайте луксозен фирмен калъф STENESМодерен дизайн перфектното допълнение към телефона и гардероб!.

BGN 5.50

Той не само предоставя цялостна защита на вашия телефон, но също така е оборудван с отделения за карти, д

BGN 5.20

Осигурява отлична двухслойную защита на вашия смартфон 【Е защитен от всички страни】 : Благодарение на

BGN 0.67

Той е проектиран така, че да бъдат достатъчно добри за вашия джоб, но при това здраво държи благодарение